Aybahçe Toki Şehit Süleyman Ballan İlkokulu

Vizyon: Meram Aybahçe Toki Şehit Süleyman Ballan İlkokul´u olarak; * Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran analiz ve sentezler yapabilen, * Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; * Dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.

Misyon: Bizler; * Yenilikçi yönetimimiz ve eğitim-öğretim branşlarında uzmanlaşmış kadromuz ile beraber anasınıfından 4. sınıfa kadar bütünlük taşıyan, * Yeni eğitim programına yer vererek öğrencilerimizin entelektüel ve insanî niteliklerini geliştirerek, * Türkiye ve Dünya için kendilerine güvenen, ahlâklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi öğrencileri üst öğrenim kurumlarına hazırlayarak iyi birer vatandaş olmaları için varız.

Isınma: Kömür-Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://suleyman.meb.k12.tr

Adres - Yaylapınar Mh. Erişen Sk. No 6 Meram/KONYA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim(Tam gün)

Yerleşim Yeri - Karaaslan Aybahçe Mahallesi Erişen Sokak No:6

Adres - Yaylapınar Mh. Erişen Sk. No 6 Meram/KONYA

Ulaşım Okulumuza çarşı merkezinden 79,124,125,26,91,93 numaralı belediye otobüsleriyle ulaşılabilir.Karaman yolu ve Kaşınhanı dolmuşları ile de ulaşılabir.Özel aracıyla gelecekler için Karaman Yolu üzerinde bulunan HADİMİ PARK´ın yanından sağa Aybahçe yoluna dönülerek tren yoluna kadar gelip,tren yolunu geçmeden sola dönüldüğü zaman 100m sonra sol taraftadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Çarşı merkezine uzaklık yaklaşık 10 km